Örökbefogadásra felkészítő tanfolyam

2017. július 28-29-30., (péntek-szombat-vasárnap)

A foglalkozások pénteken 15:00-tól 18:15-ig, szombaton 9:30-19:00-ig,  vasárnap 9:30-tól 16:15-ig tartanak. A foglalkozások helyszíne: V., Budapest, Szemere utca 21. IV. emelet. Szombaton és vasárnap is tartunk ebédszünetet, a környéken számos étterem, büfé, kifőzde található, ahol lehet ebédelni. A parkolásért pénteken fizetni kell, de szombaton-vasárnap a parkolás ingyenes.

Tanfolyamot akkor indítunk, ha arra legalább 6 olyan személy jelentkezik, akik előzőleg pszichológus által tartott szakmai tanácsadáson illetve vizsgálaton vettek részt a területileg illetékes TEGYESZ-nél. Összesen háromszor 45 percet lehet hiányozni ahhoz, hogy a tanúsítvány kiadható legyen. Ha ennél többször kényszerül valaki távol maradni, az elmulasztott órákat a következő tanfolyamon (díjmentesen) pótolhatja.

Kérjük a jelentkezőket, küldjék el nevüket, (a feleség a leánykori nevét is), születési helyüket, annak idejét, lakcímüket és anyjuk nevét is, minderre a tanúsítvány kiállításához lesz szükségünk. A kapcsolattartás érdekében írják meg telefonszámukat, életkorukat, foglalkozásukat, és hogy van-e már akár vér szerinti, akár örökbefogadott gyermekük.

Kérjük továbbá, hogy a személyenként 20.000,-Ft összegű képzési díjat mielőbb az Alfa Szövetség  OTP 11702036-20642239 számú bankszámlájára befizetni szíveskedjenek.

További információk:

• +36 30 9 226 775