40 nap az életért

40nap szoro v1 1 1

Kedves Életvédő Honfitársam!.

Hamarosan használható lesz az az online naptár, amelyen bejelölheted: mennyi időt tudsz az Idő és a Teremtés Urára szánni és velünk tartani a 40 napig tartó imavirrasztáson.
Kérlek, adakozz! Ajándékozz időt magadnak, a Teremtőnek és így minden magyar honfitársunknak is, különös tekintettel a magzatkorú gyermekekre és az őket teherként hordó szülőkre.
A csángók "jövője van" kifejezéssel beszélnek a gyermekkel várandós anyáról. De van-e, lesz-e nekünk is jövőnk, ha nem lesznek gyermeket váró, másállapotukat diadalmas, győztes, áldott és nem pedig "terhes" állapotként megélő szülők?!
És ha van közösségi bűnbakképzés, amelynek áldozatai a magzatkorú gyermekek és szüleik, akkor lehet-e jó és egészséges közösségi lelkiismerettel olyan közhangulatot alakítani, amelyben az egészségügy ébredő lelkiismeretű munkatársai elől járnak az Élet tiszteletében? Hiszünk benne, hogy ilyen is lehet. De tennünk kell érte. Imával, böjttel, szívek szólításával, hallgatással, énekkel és tánccal, előadással és olyan egyszerű, kórház előtti jelenléttel, amely immár önmagában is jó cselekedetnek számít. Ez a béke és a szeretet ereje. Ez Krisztus hatalma, áldása rajtunk és utódainkon, akik így megfogannak, megszületnek és sírjaink fölött majd "áldón mondják el szent neveinket" az Időtlen Idő idején.
Kérlek, készülj fel velünk a 40 nap az életért indulására.

Kérem, hogy ezt a levelet egyetértésed esetén küldd meg azoknak, akik nézeted szerint építő jelenléttel segíthetik az életvédő eseménysor sikerét.

A csatolt meghívó megkötés nélkül, de azzal a megjegyzéssel terjeszthető, hogy az online jelentkezési naptár csak a jövő héttől működik. Igény esetén nyomtatott példányokat is adunk a plakátból.
Életre fel! Békét az anyaméhben! Mert  ezt kérte tőlünk: "Engedjétek hozzám a kisededeket!"