40 nap az életért - Felhívás!

40nap szoro v1 1 1

Budapest is bekapcsolódik a legnagyobb életvédő mozgalomba.

A világ 44 országának 636 városában böjtölő és imádkozó 750.000 önkéntessel mi is békésen fohászkodunk, hogy a megfogant magzatgyermekek megszülessenek, a magukat terhesnek érző szülők várandósok lehessenek, az egészségügyben dolgozók szabad lelkiismerettel vállalhassák az Élet örömhírének szolgálatát.

Ajánlj fel legalább 1 órát és találkozz velünk a Szent István Kórház (Budapest, IX. Nagyvárad tér 1.) előtt!

 

Jelentkezz itt: 

  • honlap: www.40napazeletert.com
  • villámposta: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Az angolul tudók közvetlenül is feliratkozhatnak a www.40daysforlife.com/local-campaigns/budapest/calendar linken.

A rendezvény rendjét a szervezők az illetékes hatóságokkal biztosítják.

 

Kedves Barátom!

Hívlak és várlak: ajánlj fel legalább 1 órát a Teremtés és az Idő Urának a fogyatkozó idejű magyarságért, földrészünkért és a világért. Mostantól 40 napon át hívlak akkor is, ha nem is kapsz tőlem meghívó levelet.

Mostantól 40 napon át várlak szeptember 27-én, szerdán reggel 7 órától november 5-ig, vasárnapig a budapesti Nagyvárad téren lévő Szent István Kórház elé akkor is, ha érkezésedkor nem én, hanem életvédő társaim fogadnak. Mi itt személyenként legalább 1 órát fohászkodva fordulunk Istenhez, hogy ébressze és tegye szabaddá az egészségügyben dolgozók lelkiismeretét, amellyel az eddigieknél is jobban szolgálhatják majd az Élet kultúrájának ápolását.

Imádkozunk és böjtölünk azért, hogy a másállapotukat terhesnek érző szülők megkapjanak tőlünk, Istennek elkötelezett, de nemzetünkért is felelős állampolgároktól minden segítséget ahhoz, hogy testi és lelki termékenységüket megőrizve diadalmas, győztes, várandós és áldott állapotba kerüljenek és így magzatgyermekeik megszülethessenek. Fohászkodunk azért, hogy a terheseknek hatékonyan segíthessünk abban, hogy legyen elég erejük legalább kihordani gyermekeiket és hogy azok (ha már a vér szerinti család nem tudja őket nevelni) lélekben termékeny, megédesülni tudó, örökbefogadó szülőkhöz kerülhessenek. Eközben hálát adunk azért a 39 kórházért és klinikáért, amelyek dolgozói abortuszmentes napokat ajánlottak fel a megfogant Életek és az őket hordó szülők védelmére, támogatására. Hálát adunk azért a csaknem tucatnyi kórházért is, ahol emléktábla kihelyezésével, a veszteségünkből fakadó gyászmunkát segítve bátran emlékeznek és emlékeztetnek a magzatkorú gyermekek halálára. 40 napon át imádkozunk azért a 40 kórházért, amelyek munkatársai még felajánlhatják: csatlakozásukkal ők is csatlakozni kívánnak az abortuszmentes napok éltető idejének nemzetmentő mozgalmához. Fohászkodunk a velünk együtt súlyos népesedési gondokkal küzdő, európai nemzetekért is, amelyek legjobb képviselői velünk egy időben ugyanígy 40 napon át virrasztanak és böjtölnek népük és nemzetük túléléséért, a gyermekekben megtestesülő Jövőért. Ezen 40 nemzet mellett imádkozunk azokért nemzetekért is, ahol még nincs lelki megújulás és ébredés, ahol eddig még nem terjedt el az Élet Igéje. És bűnbánattal, irgalomért esedezve imádkozunk magunkért is, mert gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással talán mi magunk sem szolgáltuk eléggé a Teremtő Isten szaporodásra és sokasodásra intő, minden más, emberi rendelkezésnél és törvénynél alapvetőbb és parancsolóbb, természetjogon alapuló Törvényét. Fohászkodunk azokért a társainkért is, akik - ketten-hárman az Ő nevében - Krisztus alázatos és kereszthordozó példájának követésével 40 napon át igyekeznek velünk együtt kitartani hőségben és hóban, esőben és fagyban, izzó számonkérések vagy fagyasztó vicsorgások közben is úgy, hogy Isten együgyű bajnokaiként szó szerint kiállnak az Útra, ahol hirdetni szeretnék az Igazságot, ahol menteni szándékoznak a nemzetünk legbelső határain vagyis az anyaméheken belül élő és veszélyeztetett kisebbség, a magzatgyermekek Életét, mert ezzel is engedelmeskedni akarunk Krisztus kérésének és hozzá szeretnénk engedni a Kisdedeket. Kiállunk tehát Isten szabad ege alá, hogy szíveket szólítva és azokból templomot építve képviseljük a mindannyiunk számára életutat jelző tanítást: életre fel!


Békét az anyaméhben!
Téglásy Imre
--  
Dr. Téglásy Imre elnök
Alfa Szövetség
Human Life International - Hungary
www.alfaszovetseg.hu
mobil: +36 30 9 226 775

Személyes meghívó - 40 nap az életért

Szórólap - 40 nap az életért