Alfa Szövetség

Életre fel egy termékeny és gondoskodó anyaországért!

SÚLYOS TEHER?

Oszd meg velünk!
VÁLSÁGTERHES-GONDOZÁS

Éjjel-nappal hívható telefonszám:

1%

Adójának 1%-ával Ön is segítheti a termékenység elleni erőszak áldozatainak gondozását.

Adószámunk: 18229570-1-41

Fohászainkat, adományainkat és önkéntes munkánkat több százezren szomjazzák.

Segítségét köszönjük!

KÜLDETÉSÜNK

Kiemelten közhasznú szervezetként küldetésünk egy termékeny és gondoskodó, minden emberi életet védő társadalom megalapozása, amelyben a válsághelyzetben lévő – másállapotukat súlyos tehernek érző – szülők minden elérhető személyes és gyakorlati (szociális, egészségügyi, lelki, nevelési, jogi, stb.) szolgáltatást megkapnak annak érdekében, hogy gyermekeiket biztonságosan kihordhassák, megszülhessék és nevelhessék, ezáltal megelőzhető legyen minden termékenységellenes magatartás, többek között a magzatelhajtás és az újszülöttgyilkosság. (Lásd még: “Gondozási alapelveink!)

Válságterhesek gondozása

Örökbefogadás

Adomány

BESZÉLNEK RÓLUNK

“Köszönjük az Alfának! Köszönjük neki az Életet, az ahhoz vezető Utat, és a szeretethez kalauzoló Igazságot!”

Bíró Rita országgyűlési felszólalásából | 2012. október 18.

SIKEREINK SZÁMOKBAN

Abortuszt előztünk meg

Családot mentettünk meg

Szegény családon segítettünk

Örökbeadásban vettünk részt

ISMERJ MEG MINKET!

Az 1996 tavaszán életvédő szemléletű magánszemélyek – közöttük védőnő, orvos, pszichológus, tanár, újságíró, pap – szerepeltek az Alfa Magzat-, Újszülött-, Gyermek- és Családvédelmi Szövetség alapítói között. Rövidített nevünk: Alfa Szövetség.