Gondozási alapelvek

1. Gondozottainkat nemtől, kortól, fajtól, jövedelemtől, nemzeti, felekezeti hovatartozástól, egészségi állapottól vagy egyéb önkényes szempontoktól függetlenül szolgáljuk.

2. Gondozottainkat kedves, együttérző beszédmodorral és viselkedéssel fogadjuk.

3. A gondozottaink által felvetett kérdésekre mindig nyílt és tisztességes választ igyekszünk adni.

4. A gondozottaink másállapotát kimutató vizsgálatokat és ezek eredményét mindig az idevágó jogi és szakmai előírások, útmutatók szerint végezzük és tároljuk.

5. A gondozottak adatait szigorúan titkosan kezeljük! Ezekbe csak bírósági felszólításra, vagy akkor engedünk betekintést, ha azt a gondozott érdeke vagy egy máskülönben bekövetkező veszély elhárítása követelné.

6. Gondozottaink pontos tájékoztatást kapnak a másállapotról, a magzati fejlődésről, életvezetési és egyéb, őket foglalkoztató kérdésekről.

7. Nem javaslunk, nem ajánlunk és még csak nem is utalunk semminemű terhesség-megszakítást (abortuszt) eredményező eljárásra vagy szerre. Felajánljuk viszont, hogy részletes és pontos tájékoztatást adunk a különféle abortáló módszerek veszélyeiről, szövődményeiről.

8. Minden hirdetésünk, közleményünk az általunk ajánlott szolgáltatások valódi, tisztességes és szakszerű leírását tartalmazza.

9. A fenti gondozási elvek betartása érdekében minden munkatársunk megfelelő szakmai képzésben részesül.

10. Szolgáltatásunknak értéke van – ára nincs! Hálapénzt nem fogadunk el, az értünk mondott imát hálásan köszönjük.