Filmklub

Havi rendszerességgel tartunk érzékenyítő filmbemutatókat, amelyek során örökbefogadással, illetve élet- és családvédelemmel kapcsolatos mozifilmeket közösen nézünk és vitatunk meg. A vetítések meghívottjai elsődlegesen a nálunk örökbefogadásra jelentkező házaspárok és a kérdéssel foglalkozó szakemberek (pszichológus, gyermekvédelmi szakember, jogász, szülész-nőgyógyász). Ezeken a filmklubokon az örökbe fogadni szándékozó házaspárok nemcsak mentálisan készülhetnek fel a gyermekvállalásra, hanem fejlődéslélektani ismereteket és nevelési tanácsokat kapnak, valamint jogilag is tisztába kerülhetnek az örökbe fogadás menetével.

ONLINE FILMKLUB

2020. június 20. 17.00 órától

Újabb izgalmas filmvetítésre és hozzá kapcsolódó beszélgetésre hívunk, rendhagyó módon ismét online.  Aki e-mailben jelzi a részvételi szándékát, annak elküldjük a meghívó linket. Kérjük, nézzétek meg otthon a filmet még a beszélgetés előtt. Jelentkezni legkésőbb péntek estig ( 2020. jún. 19-ig) lehet  a hírlevelünkben kiküldött e-mail-címen.