Már a korlátozások feloldása ugyan lehetővé teszi a rendezvények megtartását, a találkozó szervezésének a záró fázisában MÉGIS úgy döntött az ALFA SZÖVETSÉG vezetősége, hogy bizonytalan időre ELNAPOLJA azt.

Ebben az évben 25 éves az Alfa Szövetség! 

A rendezvényeken való részvételt (mint a szállás és étterem igénybevételét is) koronavírus elleni védőoltáshoz, illetve védettségi igazolványhoz kötik. Nem szeretnénk, ha valaki ennek hiányában nem vehetne részt, bár nagyon szeretne! Leginkább azonban nem kívánunk senkit olyan helyzetbe hozni, amely az illető vagy szerettei életének és egészségének elvesztésével vagy súlyos kockáztatásával jár ennek a világot tizedelő súlyos járványnak az idején. Sokan érezzük úgy, hogy a “védettségi”-nek titulált oltási igazolvány korántsem garantálja se a mi biztonságukat, se a környezetünkben élőkét.

Hálásan köszönjük a rendezvényre jelentkezett családoknak, hogy ebben a válságos időszakban is merték vállalni, hogy  közösségünkben ünneplik élet- és családvédő szövetségünk 25. évfordulóját. Nagyon köszönjük az előadóknak is, hogy számos elfoglaltságuk közepette időt szántak volna arra, hogy páratlan tudásukkal gazdagítsák a megjelent hallgatóságot. Végezetül, és leginkább köszönjük Zuborné Hudák Mártinak azt az évek óta rendületlenül végzett munkát, aminek köszönhetően mindeddig csodálatos, jól szervezett, szép napokat élhettünk közösségünkkel át a Dunakanyar legszebb településén.  

A most elnapolt találkozót éveken át olyannak álmodtuk meg, amelyen személyesen egybegyűlt és felszabadultan ünneplő közösség vesz részt. Ez a mostani idő a vírushelyzet miatt nem ad erre lehetőséget, sajnos nem élhetjük át a találkozás felszabadult, gondtalan érzését. Azonban nem ijedünk meg, mert nem adjuk föl a felhőtlen öröm és a személyes találkozás álmát. Hogy erre az alkalomra mikor kerülhet sor, majd arról is hírrel leszünk. Most még csak annyit, hogy ÉLETRE FEL!